MasterCard Basic

MasterCard er en af verdens populæreste betalingskort. MasterCard har indenfor de sidste 10 år fået et enormt gennebrud i Danmark, hvor over 2.7 millioner danskere har et MasterCard. De fleste har kun et MasterCard, men der er også nogle der har fx et normalt Visa Dankort, samt et MasterCard som supplement.

MasterCard Basic (eller MasterCard Basis som det ofte kaldes) er det mest normale pengekort fra MasterCard.

Med et MasterCard basic er du sikret at du kan handle i stort set alle forretninger i Danmark og internationale butikker i udlandet, samtidigt med at du er dækket ind i gode forsikringer. Hvis der sker svindel eller fejl, går MasterCard ind og dækker det eventuelle tab.

Priserne på MasterCard Basic – hvad koster kortet?

At lave en prisliste på kreditkort er helt umuligt, da priserne varierer fra udbyder til udbyder.

Når du får dit nye kort fra MasterCard, bliver kortet selvfølgelig ikke sendt fra MasterCard selv. Stort set alle banker og pengeinstitutter i Danmark udsteder MasterCard kort, hvor man kan få mange forskellige fordele. Derfor er det ikke helt ligemeget, hvor du bestiller dit nye MasterCard. Smut ned til din lokale bank og hør, hvorfor du skal vælge at få et MasterCard fra dem, fremfor deres konkurrenter. Priserne har selvfølelig også en hel del at sige. Priserne varierer fra 0 kroner og helt op til 1000 kroner. Det er derfor vigtigt, at du tager en seriøs snak med din bankrådgiver, omkring det at få et MasterCard. Din bankrådgiver kan sikkert hjælpe dig med at skaffe det billigt.

Priserne afhænger altså af, hvilke fordele og tilvalg du vil have på dit MasterCard Basic.

Derfor vælger alle MasterCard basic

… vi skal lige være hurtige og tilføje, at det selvfølgelig ikke er alle. Men det er langt størstedelen der vælger et MasterCard basic, fremfor et MasterCard Guld eller MasterCard Platin.

En af grundene til at folk vælger dette betalingskort, er uden tvivl fordi at det kan det basale. For det første er det billigt. Det koster ofte ikke mere end et par hundrede kroner – hvis ikke det er gratis, at få fat i et MasterCard basic. Der er stort set ingen ekstra renter. Det virker bare!

Den anden store grund er du kan handle med et MasterCard basic i stort set alle butikker, med et meget lavt gebyr på kun et par kroner. Med et MasterCard Basic kan du endda gå ned i stort set alle hæveautomater og hæve penge – ligemeget om det er Danske Bank, Østjydsk Bank, Nordea, eller hvilke banke der er i dit lokalområde.